Heerlijke najaarssalades › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Heerlijke najaarssalades

Heerlijke najaarssalades

Heerlijke najaarssalades

Verse seizoensgroenten zorgen voor najaarsverrassing

Vooral in de zomer genieten mensen van luchtige en frisse salades. Maar in de herfst en winter kun je  jouw gasten ook verrassen met een bord vol kleurrijke najaarsvitamines!

 

Mix van spannende texturen
Salades alleen serveren in de warme maanden? Da’s een gemiste kans! Want ook met het gure weer van nu kun je je gasten blij maken met een onverwacht spannende salade. Door het toevoegen van seizoensgroenten zoals aubergine, biet, groene kool, pompoen of witlof krijg je een mix van spannende texturen en rijke kleuren. Door een kleine aanpassing in de vulling serveer je in een handomdraai de lekkerste najaarssalades. 

Inspelen op najaarssmaken
Een salade met bietenblad en gemarineerde artisjok zorgt door de knapperige bite al gauw voor een extra dimensie. Opgewarmde bonen en linzen geven na de koekenpan nog meer smaak af en zijn extra lekker met wat kruiden. Op donkere, koude najaarsavonden hunkeren mensen meer dan in andere jaargetijden naar paddestoelen of pompoen. Je kunt daar handig op inspelen door deze ingrediënten toe te voegen aan een verleidelijke maaltijdsalade.

Een volwaardige maaltijd
Een salade eten als volwaardige maaltijd? Dat kan het hele jaar door en dus in ieder seizoen. De basis (bijv. Fano Pastasalade Rood of Wit, Fano Aardappelsalade Basis) blijft hetzelfde, maar iedere jaargetijde brengt andere groenten en bereidingen met zich mee waardoor je als foodprofessional lekker veel variatie kunt aanbrengen in een salade. Prikkel je gasten om jouw eigen perfecte seizoenssalade te proberen! Kijk hier maar 's!

Fano publiceert één keer per maand een trend of issue die ons opvalt in de foodbranche. We willen je hiermee informeren en vooral inspireren. Heb je nog tips of wil je een reactie geven? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@fano.nl.