Boerenbrood met Italiaanse Spread door Zandhove Zwolle › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Boerenbrood met Italiaanse Spread door Zandhove Zwolle

Boerenbrood met Italiaanse Spread door Zandhove Zwolle

Boerenbrood met Fano Italiaanse spread door Zandhove Zwolle

Boerenbrood met Fano Italiaanse spread door Zandhove Zwolle

“Als het er mooi uitziet, eet het ook lekkerder”, weet Alita Prins van Zorgspectrum Het Zand in Zwolle. Ze werkt al jaren met veel plezier in de keuken en deelt haar passie graag met collega’s.

Verse bloemen op tafel
“Ik let vooral op de smaken en de kleurencombinaties. Het is ook belangrijk om na te denken over hoe je het gerecht serveert. Voor een groep fietsers heb ik bijvoorbeeld een picknick georganiseerd waarbij ik mooie broodmandjes gebruikte en zelf verse bloemen plukte die ik op tafel zette. Het geheel moet kleurrijk en gezellig zijn. Het oog wil namelijk ook wat. Met een persoonlijke touch verras je mensen en daar doe ik het voor.”

Groene lunchideeën
“Op mijn werk krijg ik de ruimte om te experimenteren met ingrediënten. Thuis ben ik ook bezig met gezond eten en nu kan ik collega’s laten proeven van mijn groene lunchideeën. Mijn zelf bedachte smoothies blijken populair. Het personeel gebruikt mijn recepten ook voor cliënten, want het is gezond en makkelijk door te slikken. Vandaag maak ik een boerenbrood met Italiaanse spread. Benieuwd naar het recept? Bekijk ‘t bereidingsfilmpje!”

Ingrediënten

Fano bezoekt één keer in het kwartaal een klant die laat zien wat er mogelijk is met Fano producten. Heb je aanvullende tips of wil je ook een gerecht met ons delen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@fano.nl.