Broodje Argos met Fano Roomkaas bieslook › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Broodje Argos met Fano Roomkaas bieslook

Broodje Argos met Fano Roomkaas bieslook

Fano broodje Argos

Fano broodje Argos

Een sandwich vol smaken en tinten

“Factoren als geur, kleur, structuur, emotie, omgeving en gevoel, beïnvloeden je smaak”, legt Heidi Verburgh van Zorggroep Argos uit. Haar zelfbedachte broodje Argos prikkelt al die elementen en daarmee won ze twee jaar geleden een personeelswedstrijd.

Een leven met kleur
We praten verder met Heidi: “Ik werk al meer dan vijfentwintig jaar bij Zorggroep Argos en deed in 2016 mee aan een kookwedstrijd. Ieder zorghuis mocht een inzending doen. Vanuit de locaties Klepperwei en de Hooge Werf presenteerde ik het broodje Argos. Ons bedrijf zet zich in voor een leven met kleur en deze sandwich past perfect bij die missie. De ingrediënten hebben verschillende tinten waardoor het gerecht een smaakvol palet vormt.”  

Lekker fris en pittig
“Het geheim is om zowel een sandwich met rode pesto als een sandwich met groene pesto klaar te maken", gaat Heidi verder. "Je dient een groene en een rode variant op zodat de gast een frisse en pittige smaak beleeft. De Fano Roomkaas bieslook smeer ik als basis voor de ingrediënten die nog volgen. De brunoise gesneden uien en rode en groene paprika zorgen voor een knapperige bite. Het broodje Argos serveren wij nog steeds. Benieuwd naar het recept? Bekijk ‘t filmpje!”, aldus Heidi.

Ingrediënten:

Fano bezoekt één keer in het kwartaal een klant die laat zien wat er mogelijk is met Fano producten. Heb je aanvullende tips of wil je ook een gerecht met ons delen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@fano.nl.