Huzarenappeltjes › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Huzarenappeltjes

Huzarenappeltjes

Huzarenappeltjes

Presentatie: 10. Smaak: 10. Gasttevredenheid: 10. Met dit eenvoudige gerecht scoor jij dikke punten bij jouw gasten!

Bereidingswijze voor 10 couverts:

Verwarm de oven voor op 200°C. De appels wassen en op ongeveer 2/3 hoogte horizontaal door snijden. Hol de appels voorzichtig uit met een meloenboortje of lepel. Hou daarbij de buitenkant een halve centimeter dik. Bewaar de ‘dakjes’ en zet de uitgeholde appels in een ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 15 minuten op 200°C. Laat na het bakken de appels afkoelen en vul ze vervolgens met de Fano Huzarensalade. Garneer de Huzarenappeltjes met fijngehakte bieslook, peterselie en een krulletje van appelschil.

Tip: Snij voor een extra fruitige twist de appeldakjes in kleine blokjes (verwijder het steeltje!) en roer deze door de Huzarensalade voordat je de appels vult.