Kalfsreepjes met Jägersaus en ratatouille › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Kalfsreepjes met Jägersaus en ratatouille

Kalfsreepjes met Jägersaus en ratatouille

Kalfsreepjes met Jägersaus en ratatouille

Dit kleurrijke gerecht is eenvoudig te bereiden en geeft ook veel ruimte voor improvisatie. Duik je koelcel in en maak bijvoorbeeld die laatste voorraad groente op om zo je waste te verlagen. Of gebruik ook eens andere soorten vlees, zoals kipfilet of ossenhaaspuntjes.

Bereidingswijze voor 10 porties:

Snijd het kalfsvlees in reepjes en bestrooi het met zout en peper. Verhit  een scheutje vloeibare boter in de koekenpan en bak het vlees goudbruin. Roerbak ondertussen de ratatouille groente in wat plantaardige olie op hoog vuur. Verwarm de Fano Jägersaus langzaam in een pannetje op zacht vuur (niet koken). Leg de kalfsreepjes op een serveerschaal en leg de ratatouille er langs. Schep de warme Fano Jägersaus over het vlees en de groente of serveer apart in een saucière. Garneer met de rozemarijn en de tijm. Lekker bij dit gerecht: Spätzle pasta of Rösti.