Yakitori Spiesjes met Komkommersalade en Satésaus › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Yakitori Spiesjes met Komkommersalade en Satésaus

Yakitori Spiesjes met Komkommersalade en Satésaus

Yakitori Spiesjes met Komkommersalade en Satésaus

Lekker als voorgerechtje of feestelijke hapjes voor op het buffet. Best pittig, maar toch ook fris door de komkommersalade en een verrassende mango-chili topping.

Bereidingswijze voor 10 porties:

Verwarm de oven voor op 200°C. Rasp het vruchtvlees van de groene (dus onrijpe) mango op een grove rasp. Voeg de chilisaus toe en meng door elkaar. Verwarm de Yakitori kipspiesjes 8 minuten in de hete oven. Bereid de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vul de glaasjes voor een derde met komkommersalade. Schep daarop een laagje mangosalade. Steek in elk glaasje twee Yakitori kipspiesjes en schep er een lepeltje satésaus overheen.