Lentebroodjes met eisalade en avocado › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Lentebroodjes met eisalade en avocado

Lentebroodjes met eisalade en avocado

Lentebroodjes met eisalade en avocado

Deze broodjes zijn extra lekker door de combinatie van roomzachte avocado met een klein rood pepertje.

Bereidingswijze voor 10 couverts:

Halveer de gekookte eieren en hou het eigeel apart. Snij het eiwit in blokjes en roer door de Aardappel Eisalade. Schil en ontpit de twee avocado’s, snij het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg toe aan de salade. Snij de rode peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hak de rode peper fijn. Snij 20 dunne plakken van de beide broden, besmeer ze met een dun laagje groene pesto en beleg ze daarna met de rucola sla. Schep op elk plakje ciabatta zo’n 50 gram salade. Bestrooi de paasbroodjes met het verkruimelde eigeel en garneer met de fijngesneden rode peper en een dilletakje.