Rosbief Wrap met Kruidenspread › Fano, pure salades, roomkazen en sauzen voor professionals

Rosbief Wrap met Kruidenspread

Rosbief Wrap met Kruidenspread

Rosbief Wrap met Kruidenspread

Opgerold uit het vuistje, netjes met mes en vork of in plakjes op een borrelschaal, iedereen eet een wrap op z'n eigen manier. Scoor met dit gerecht extra punten bij jouw gasten door de wraps zelf te bakken. Succes gegarandeerd!

Fano Prei-bieslook Spread is verkrijgbaar in Portion Pack (6 x 50g). Vanaf week 10 ook in 850-grams verpakking!

Bereidingswijze:

Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een droge koekenpan en laat afkoelen op een bord. Verwarm de wrap volgens de bereidingswijze op de verpakking of bak zelf verse wraps (zie recept op de receptkaart). Besmeer de wrap vervolgens met de kruidenspread. Leg de plakjes rosbief en de rucola er op. Bestrooi het geheel met de pijnboompitjes en wat zwarte peper uit de molen. Rol de wrap strak op en snij de eerste plakjes alvast voor.